Kärt möte

Igår kom en vän på långväga besök. Med sig hade hon sin lilla son, det var så otroligt kul att träffa de båda! Och så söt han var, den lille. Det skiljer bara ett par veckor på våra små, det var så kul att dela graviditeten med varandra, prata igenom allt man kände och tänkte, rädslor och drömmar. Nu är det minst lika kul. Att kunna fråga varandra om råd om barnuppfostran, ja vad som helst, att ha någon som är på samma plats i livet.

Vi fikade tillsammans, Alicia satt i sin matstol och höll låda medan lillen vilade en stund. Alicia vart direkt förtjust i min kompis. Hon trotsade sin blyghet och sträckte sina små armar mot henne, ville så gärna upp i hennes famn men vågade inte riktigt. Istället kände hon försiktigt på hennes ansikte, och hennes lena tröja. Snart vaknade även den lille och gjorde oss sällskap, det var så kul att se när de upptäckte varandra.

De fick leka på en filt på golvet en stund, jag blev så varm om hjärtat att se våra små leka med varandra. Haha, de snodde varandras leksaker hela tiden, det den andra hade blev direkt väldigt intressant. Alicia, som aldrig tagit napp, kunde inte låta bli utan stal hans napp och passade på och smaka på den. Så mycket intresse har hon aldrig visat en napp innan. Lillen blev väldigt förtjust i Alicias giraff, och bet så glatt på den, så söt.

Det var så kul att träffas igen, med våra små för första gången. Det kändes som om vi inte varit ifrån varandra alls, förutom att vi hade så mycket att prata om som hänt sen sist. Vi pratade om allt, hus, renovering, förlossning och våra små. Det är så kul när man har så mycket gemensamt. Det ska bli så kul att se våra små växa upp, kanske kan även de bli vänner en dag. Jag ser redan fram emot nästa gång vi ses.


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer