Klåfingrig liten

Såhär förbaskad blir man om man inte får pilla i mammas mat.

Liten får mer kontroll över sin kropp för varje dag som går. Numera får hon för det mesta tag på det hon siktat in sig på. För sikta in sig gör hon, precis som en målsökande missil. Hon är så nyfiken, och när hon ser något som ser spännande ut flyger hennes händer ut i den riktningen för att försöka fånga den intressanta saken. Vad det än är. Helst vill hon sedan länge studera sitt byte, klämma, känna, slå och framför allt smaka på.

Idag när vi skulle äta middag, korvstroganoff, satt lillan först nöjd i sin matstol. Glatt tuggade hon på ett rån medans vi åt. Men snart tröttnade hon, hon började bli trött, så hon fick sitta i mitt knä en stund. Tidigare har det fungerat jättebra, hon har suttit där nöjd av att vara i sin mammas närhet. Men inte numera. Det blir en kamp för att hålla hennes små fingrar borta från min mat. Hon riktigt slänger sig efter tallriken, så det gäller att vara beredd.

Att dricka blir extra svårt då hennes små händer kommer farande efter glaset, hon vill så gärna undersöka vad det är för något. Sålänge det inte är något varmt i glaset går det an, men jag vill inte spilla på hela henne. Om jag håller bort hennes små klåfingriga händer blir hon så förbaskad på mig, men så söt hon ser ut. Även gaffeln jagar hon, så maten hamnar titt som tätt i knät istället för munnen. Jag tror jag får inse att just nu kan lillan inte sitta i knät när jag äter, hur mysigt jag än tycker det är. 


Jennifer <3

  • Alicia

Gillar

Kommentarer

Vera
,
Ha,ha!! Lilla Hjärtat! ❤️❤️
mammashus
mammashus,
Tihi, hon är för go. 😊❤️❤️
nouw.com/mammashus