Knatteskutt med mormor


I eftermiddag har jag och Alicia varit iväg på familjegymnastik. Min mamma följde med den här gången, det gjorde Alicia så glad. Idag var Alicia inte alls blyg som hon brukar vara i början, utan hon sprang runt och busade redan från start. Det märktes att hon hade sett fram emot dagen, redan när vi bytte om hemma lös hon upp och fick spring i benen.

Idag var det bolltema, och bollar är verkligen något som Alicia älskar. Först var det uppvärmning till musik, och den här gången vågade Alicia lyssna och försöka hänga med i rörelserna, det var så sött att se. Efter det var det flera olika övningar med bollar, det märktes att Alicia tyckte det var roligt. Först fri lek med boll, sedan stationsövningar och sist en laglek.

Men det där med att lyssna med så mycket spring i benen var inte det lättaste. Jag och min mamma sprang efter Alicia som yra höns och försökte vägleda och instruera henne. Och få ner henne från ribbstolarna, där hon hela tiden skulle klättra upp. Full rulle, minst sagt! Idag hade hon lite svårt för övningarna, hon var helt enkelt lite för liten. Men så roligt hon tyckte att det var, och det är huvudsaken!


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

sweetwords
sweetwords,
Knatteskutt går vi mrd
nouw.com/sweetwords
mammashus
mammashus,
Vad roligt! 😄
nouw.com/mammashus