Lämna mig inte mamma!

Lugnet före stormen - när lillan fortfarande snosade.


Idag var det en kamp att komma iväg till jobbet. Vi myste hela morgonen, och busade lite innan det var dags för mig att ge mig iväg. Men lillan ville inte att jag skulle åka, när jag vinkade hejdå började hon gråta. Det gjorde så ont i mig, så jag kunde inte låta bli utan tog upp henne i min famn och kramade om henne tills gråten tystnade.

Sedan försökte jag igen, jag pussade hennes lilla panna och satte över henne i sin pappas famn. Gråten återkom direkt. Hon sträckte sina små armar efter mig och sa hjärtskärande mamma! Åh mitt hjärta, vad ont det gjorde, det riktigt skar i mig. Jag kunde inget mer göra än att vinka hejdå och bege mig mot jobbet. När jag gick till bilen hörde jag genom den stängda ytterdörren hur gråten snart tystnade, och det var det som gjorde att jag klarade av att köra iväg.

Jag ska väl vara glad för att detta bara har hänt en gång på dessa två veckor som jag har jobbat efter mammaledigheten. Men oj så jobbigt det var, det är hemskt när lillan är ledsen. Som jag önskar att hon aldrig skulle behöva vara det men så fungerar det ju tyvärr inte. Istället sitter jag nu här alldeles förstörd, medan lillan antagligen leker glatt där hemma med sin pappa. Jag vet ju hur mycket de tycker om varandra, jag ska försöka tänka på det.

Nej nu är det snart dags att börja jobba, vi hörs senare.


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

sweetwords
sweetwords,
Ja så blir det ofta för oss, då en av oss ska iväg eller då vi lämnar hos dagmamman, men det går ju öv så fort man går iväg =D, de är ju i bästaste händer
nouw.com/sweetwords
mammashus
mammashus,
Ja, så sant, de är ju det. Men så jobbigt det är. 🙈
nouw.com/mammashus