Lär känna mig - Q and A

Jag blev utmanad av @Stinasmamma att svara på följande frågor;

Vilken är din favoritfilm? 🎭📽

Jag har så många favoritfilmer, jag älskar att se på film, mysa ner sig i soffan med mina hjärtan, gärna med något gott och tända ljus. Men om jag måste välja en... Just nu måste jag säga Guardians of the galaxy.

Bikini eller baddräkt? 👙🌤

Bikini, utan tvekan, baddräkt känns inte alls som jag. I baddräkt känner jag mig som ett litet barn.

Katt eller hund? 🐶🐱

Båda! Har både hund och katt här hemma och jag älskar dem alla! Men är i grund och botten en kattmänniska som börjat älska hundar mer och mer.

Har du något motto? 💬📢

Nej, inte egentligen. Men har texten Amor vincit omnia et nos cedamus amori - kärleken övervinner allt så låt oss besegras av kärleken, tatuerad längst med ryggraden. Det är något jag försöker leva efter.

Vilken årstid föredrar du? 🌿🌷🌤☔️☃

Sommar! Jag älskar verkligen solen, och blir så lycklig av den vackra sommarnaturen. Dessutom är jag jättefrusen av mig, så värmen är verkligen välbehövligt för mig.

Vilken blogg följer du mest? 😍

Jag har flera favoriter, det är så svårt att bara nämna en! Men jag älskar @namnoribebisens blogg väldigt mycket! Där finns det alltid något intressant att läsa, ärligt och inspirerande.

Vad jobbar du med? 👔💼👓

Just nu är jag mammaledig, men annars jobbar jag med kundtjänst på en bank, och är babysiminstruktör. Vilket är något helt annat än det jag är utbildad till, jag har pluggat grafisk design och produktutveckling. 🙈

Har du någon favoriträtt? 🍝🍗🌮

Åh, svårt, älskar mat! Speciellt thaimat, tex. Friterad kyckling med sötsur sås, någon god wook eller vitlöksmarinerad kyckling. Skulle kunna äta det varje dag. Mums!

Hur många barn har du? 👶🏼💕

Vi har en liten tjej här hemma, Alicia.

Sitta hemma eller partaja hela helgen? 👗🍸📺

Att sitta hemma, utan att tveka. Jag är väldigt hemmakär och familjeorienterad, det är då jag mår bra, med mina nära och kära omkring mig.

Hur ofta läser du min blogg? 🎀

Så ofta jag kan, vilket är nästan varje dag nu när jag är mammaledig. 😁Jag vill utmana följande att svara på samma frågor;

@bolmgren @wattana @marcusdotter


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

Stinasmamma
Stinasmamma,
Kul läsning! 😃👍🏼
nouw.com/stinasmamma
MrsHenriksson
MrsHenriksson,
kul att läsa 😉
nouw.com/mrshenriksson
jagochjuno
jagochjuno,
Nejmenåh vad du är fin! Jag får ta och skärpa till mig och ta tag i bloggandet lite mer igen!
nouw.com/jagochjuno
mammashus
mammashus,
Du skriver så bra!

Det måste jag med göra! 😅
nouw.com/mammashus