Lär känna mig

Här kommer lite olika frågor och svar om lilla mig, hoppas ni tycker det är intressant läsning, det vet jag att jag alltid tycker är kul att läsa.

Hur gammal är du?

Jag är 26 år, född den 4 mars 1990.

Hur gammal känner du dig?
Hmm. Lite äldre kanske, typ 30, haha. Vi har ju villa, volvo och vovve, (och lilla Alicia såklart.) det är bara det vita staketet som saknas.

När vaknade du idag?
Ca kl. 4 när solen gick upp, jag var alldeles för trött var att titta på klockan. Har blivit som en dålig vana att jag vaknat när det börjar ljusna. Men sedan drog jag lillan intill mig och somnade om snosande i hennes lilla nacke, tills min väckarklocka ringde lite efter 7.

3 saker man kanske inte vet om just dig?
1. Jag älskar att teckna, och läste bild och form på gymnasiet. Men nu med lillan här hemma kan det vara svårt att finna tid till det.

2. Jag har ett Pandora armband som jag älskar som jag fick när jag gick ut nian. Jag använder det på min vänsterarm nästan varje dag. Nu är den två länkar lång och full med olika berlocker som symboliserar olika viktiga tidpunkter i mitt liv.

3. Jag är utbildad babysiminstruktör och när jag inte är mammaledig håller jag och några andra tjejer i babysimlektioner i Eksjö simhall.

Vad har du gjort idag?
Jag har jobbat hela dagen, jag jobbar i kundtjänst på en bank. Jag tar emot de kunder som kommer in på banken, svarar på deras frågor, gör överföringar, löser in utbetalningskort, säljer/köper fonder, hjälper dem ansöka om id-kort, ja listan kan göras oändligt lång. Ingen dag är den andra lik, jag vet aldrig vad för behov kunden har som kliver innanför dörren. Nu kom jag nyss hem och jag har gosat en massa med min familj, men nu vilar lillan.

Vilken film såg du senast?
Jag såg Mauroder, om ni är sugna på att se en actionfilm rekommenderar till alla er därute. Riktigt spännande! Haha men vi fick dela upp den på tre delar, tre kvällar för det fanns helt enkelt inte tid att se hela när lillan somnat för kvällen. Så fick inte en så bra helhetsbild, får se den igen någon dag när vi har mer tid. 😅

Beskriv en perfekt dag:
Att vakna bredvid mina älsklingar, det är helg och vi har hela dagen att bara vara. Busa med lillan, kanske att lillan kan bada i sin lilla pool. Grillkväll med vänner en skön sommarkväll.

Vad lyssnar du på just nu?
Take me to Church - Hozier. Älskar den låten! Vi lyssnar ofta på musik här hemma, lillan älskar nästan all musik och tycker det är så kul att dansa.

Hur går du helst klädd?
Svarta jeans, vit tröja. Inte särskilt avancerat faktiskt. Basplagg med något snyggt smycke till, oftast Converse eller ballerina skor på fötterna.

Är du morgon eller kvällsmänniska?
Jag är helt klart en kvällsmänniska. Sover gärna lite längre på morgonen. Har svårt att komma tillro och somna allt för tidigt. Annat var det när jag var gravid, speciellt första trimestern, då var jag dödstrött framåt kl. 21.

Vad köpte du senast?
Igår handlade jag på Ica, lite gott till helgen, chips, Cola men även kattmat. Haha så inget glamoröst inte.

Vad har du i dina fickor?
Oftast bara min mobil. Men numera kan jag även hitta något bra att ha till lillan, som tex. en liten leksak.

När skrattade du högt sist?
För bara en liten stund sedan, jag busade med lillan när jag kom hem från jobbet. Alltså det där bebisskrattet, helt underbart, det går ju inte att motstå! Haha!

När grät du sist?
Hmm, det minns jag faktiskt inte. Men jag skulle gissa på någongång efter att lillan föddes, dessa hormoner, då var känslorna överallt.

Beskriv din bästa upplevelse.
Det var dagen när lillan föddes, utan tvekan. Det var helt magiskt när jag fick upp lillan på mitt bröst, det går inte ens beskriva i ord. En sådan kärlek!Så, det var den listan. Alltid kul att svara på frågor tycker jag. Har ni något ni vill fråga mig så får ni gärna göra det, jag tycker bara det är kul.


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer