Lär känna mig


Om jag inte hette Jennifer skulle jag heta:
Mina föräldrar valde mellan Jennifer och Amanda när jag föddes, ja ni ser ju vad de valde. Jag trivs med mitt namn men Amanda är väldigt fint det med.

Om jag kunde skapa mitt eget drömplagg skulle jag skapa:
Hmm, så svårt! Jag skulle vilja skapa ett par jeans i den perfekta färgen/tvätten etc. Jag tycker ofta de är för mörka eller för ljusa eller har en helt fel passform.

Om jag kunde få uppleva en dag en gång till skulle jag uppleva:
Har tre favoritdagar, när vi gifte oss och när våra döttrar föddes, så någon av dem skulle jag gärna uppleva igen! Men att välja en är nästan omöjligt! Barnens födelse trumfar bröllopet faktiskt. Jag mådde kroppsligt så mycket bättre efter lillasysters födelse, så enbart pga det så väljer jag den dagen. Att träffa sitt barn för första gången är något helt magiskt!

Om jag fick ändra tre saker med mitt utseende skulle jag ändra:
Egentligen ingenting, är väldigt bekväm i mig själv och hur jag ser ut nu, det har varit en lång resa hit. Men om jag måste välja, så är min största osäkerhet näsan, vi kommer inte helt överens. Nummer två får bli brösten då jag har en misstanke att de kommer försvinna helt efter jag slutat amma lillasyster. Hmm, den tredje saken får bli min syn, skulle vara underbart att kunna se bra utan glasögon!

Om jag skulle byta jobb imorgon skulle jag byta till:
Hmm. Jag älskar att arbeta med barn, så jag skulle vilja testa på att arbeta på en förskola. Det är drömmen just nu!

Om jag hade en superkraft skulle det vara:
Kunna flyga hade ju inte varit fel. Det måste vara en otrolig känsla! Och praktiskt, skulle dessutom spara en del bensinpengar.

Om jag var tvungen att bo i en annan stad för resten av mitt liv skulle jag bo:
Tror det skulle bli Kalmar faktiskt. Även Västerås och Jönköping ligger högt på listan. Men då jag bott på Öland i tre år och lärt känna staden har jag en speciell kärlek till just Kalmar. Dock skulle jag i så fall vilja bo lite utanför stan, som vi gör nu. Men jag vill bo kvar här, trivs så bra i vårt hus med nära till släkt och vänner, så att flytta är inte aktuellt.

Om jag bara fick äta en rätt varje dag resten av veckan skulle jag:
Äta någon thaimat, jag älskar allt! Kanske vitlöksmarinerad kyckling med peppar, grönsaker och ris.

Om livet tog slut på söndag skulle jag:
Hemska tanke! Det är något jag oroar mig för ofta. Inte att dö, men att dö och lämna mina barn. Fy! Men min sista dag i livet hade jag spenderat med min familj, njutit varje sekund av deras närhet.


/ hittade listan här


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

Vera
,

Ledsen att du fick min näsa!😜

mammashus
mammashus,
Haha ja var du tvungen att dela med dig av den? 😂❤️
nouw.com/mammashus