Leona 1 månad!

Leonas allra första månadsbild!

Jag tänkte börja med en serie inlägg där jag månad för månad tar en bild på Leona, en månadsbild, för att lättare dokumentera hennes utveckling. Varje månad tänkte jag även göra månadsiffran i olika saker som passar ihop med just den månaden. Som här tillexempel, augusti är här och likaså hösten, så månadsiffran den här gången blev i löv och rönnbär mm. Det kommer vara så roligt att ha och se tillbaka på, att mer konkret kunna se hur hon växer månad för månad.

Det känns helt ofattbart att vårt lilla lejon redan är en månad gammal. Tiden går så otroligt fort, och speciellt när man har två (eller fler) barn. Snälla stanna tiden! Leona växer så det knakar, när hon föddes vägde hon 3405 gram och var 51 cm. Nu väger hon 4705 gram och är 55,5 cm. Hon har alltså ökat hela 1300 gram på en månad! Leona börjar sakna vakna upp från den första tidens dvala. Nu följer hon oss med blicken och verkar mer medveten om sin omgivning. Det ska bli så kul att få se hennes utveckling framöver!


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

eschutz
eschutz,
Så fint <3 Jag hann med o ta till månad fem typ sen glömdes de bort hela tiden, haha. Men verkligen superfint o ta de så som du tänkt 😊
nouw.com/eschutz
mammashus
mammashus,
Tack! 😊Haha ok, kan nig lätt bli så! 🙈
nouw.com/mammashus