Leona provsmakar morotspuré


Idag fick vårt lilla lejon smaka på morotspuré för första gången. Först var hon lite fundersam, men ändå ivrig att få smaka. Hon har insett att det troligtvis är något gott som gömmer sig på skeden. Hon är väldigt förtjust i mat, eller i varje fall av det vi äter nämligen. Så när skeden kom mot hennes lilla mun smakade hon med glädje. Hon såg förvånad ut, antagligen för den helt nya smaken för henne, men sedan mumsade hon med glädje.

Hon fick bara några skedar med morotspuré såhär den första gången, för att vara försiktig mot hennes lilla mage. Hittills har hon fått sitta med när vi ätit, och provsmakat från mitt finger om vi ätit något lämpligt, tex potatismos. Hon har visat ett stort intresse den senaste tiden, så jag kände att det var dags med lite mer aktiva smaksensationer. När hon passerar 6 månader tänkte jag börja med smakportioner, men tills dess tar vi det lugnt.

Vi har även börjat introducera gluten lite försiktigt. Leona älskar att gnaga på rån, även om det är lite klurigt att få i sig dem med bara två små tänder i munnen. Även några majskrokar har hon fått provsmaka, de var väldig mumsiga tyckte hon. Jag minns att jag kände mig stressad över att introducera mat med Alicia, så den här gången ska jag ta det lugnt och i Leonas takt. Det är ingen brådska, snart kommer även lillasyster äta mat här hemma.

Här hittar ni receptet på morotspurén om ni vill testa till era små.

Såhär reagerade Alicia när hon provsmakade morotspuré för första gången.


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

eswensson
eswensson,
så fort tiden går! tänk att hon redan blivit så stor 😍
nouw.com/eswensson
mammashus
mammashus,
Helt ofattbart! 😍 Det går för fort!!
nouw.com/mammashus
THERESA
,

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom, men jag är den typ som aldrig trodde att jag stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.


1) kärleksspell

2) Lost Love Spells

3) Skilsmässa Spells

4) Äktenskapsstavar

5) bindande stavning

6) Breakup Spells

7) Förvisa en tidigare älskare

8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning

9) vill tillfredsställa din älskare

Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning

genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

Mylittlestories
Mylittlestories,
vad kul med nya spännande smaker 🙈😍
nouw.com/mylittlestories
mammashus
mammashus,
Ja verkligen! 🥕
nouw.com/mammashus
etthempålandet
etthempålandet,
Ett stort steg i utvecklingen mär de får börja med smakportioner. Här fick lilla S smaka aprikospure' nu är hon 6 månader och hag tänker att vi börjar lite försiktigt utan att skynda o fortsätter med amningen.
nouw.com/etthempålandet
mammashus
mammashus,
Ja verkligen! så spännande! Det låter bra 😊
nouw.com/mammashus
Livetsomemelie
Livetsomemelie,
oh sötnos! så kul med smakportioner! isabelle har precis börjat få smaka på vår mat lite smått! 😀
nouw.com/livetsomemelie
mammashus
mammashus,
Tack! Vad roligt! Hoppas hon tycker om det. 😊
nouw.com/mammashus
eschutz
eschutz,
Sötfis <3 Kul att få börja smaka lite mat 😊
nouw.com/eschutz
mammashus
mammashus,
Tack! ❤️ Ja verkligen!
nouw.com/mammashus