Leona tre månader


Idag blir Leona hela tre månader! Tiden har aldrig gått fortare än sedan jag blev mamma. Alla säger att man ska ta vara på den första tiden med sitt barn och det är verkligen sant. Ibland känns det som att om jag blinkar så har tjejerna vuxit tio centimeter bara sådär. Så jag försöker stanna upp, andas in vårt lilla lejons underbara doft och bara njuta.

Det känns även som att Leona föddes bara för ett ögonblick sedan, det är ofattbart att hon nu är tre månader. Jag antar att jag blivit så medveten om tidens gång nu som mamma bara för att jag har något att utgå ifrån, ett datum att fokusera på. Och två små barn som jag ser växa mer för varje dag som går, utvecklas, och lär sig nya saker hela tiden.

Lilla Leona har nu börjat lära sig att styra sin kropp. Hon kan nu lee och skratta, mitt hjärta slår volter varje gång. Med ryckiga små rörelser kan hon nu röra sina ben och händer. Som nu i veckan när hon låg i min famn, och sakta sakta förde sina små händer till mitt ansikte. Med ett hjärtevärmande leende utforskade hon sedan mitt ansikte. Som jag älskar dig lilla lejon!


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer