Liebster award 2

Jag blev den här gången nominerad av @Sara90, tack! Här kommer svaren på hennes frågor.

1. Varför bloggar du & hur länge har du bloggat?

Jag började blogga i november 2015, efter att i många år gått och funderat/planerat att börja, men inte vågat ta steget. När lillan väl var här började det klia i fingrarna, jag ville dokumentera hennes första tid, ha något att gå tillbaka till och minnas. Med stöd från min vän Anna (@namnoribebisen) kom jag tillslut igång, tack för alla råd, vägledning och stöd på vägen! ❤️

2. Boende (hus, lägenhet - stad)

Jag bor i ett hus som vi köpte våren 2014. Vi har hållit på och renoverat för fullt sedan dess. Huset ligger avskiljt i ett naturreservat i de småländska skogarna, med närhet till en sjö, djur och natur. Det tar lite drygt 5 minuter att köra in till den närmaste staden, som inte är speciellt stor.

3. Familj (mamma, pappa, syskon, barn m.m.)

Min familj består av min man M, och vår dotter Alicia som föddes i september förra året. Vi har även några pälsklädda vänner, hunden Freja och katterna Trixie och Ninja. Sedan är det ju min mamma och pappa, och min lillebror A som är tre år yngre än mig.

4. Livet om 10år

Om tio år hoppas jag att vi har renoverat klart huset (om det nu någonsin blir klart?) och har jobb som vi båda trivs med. Kanske har vi startat ett eget företag ihop. Förhoppningsvis har även Alicia fått syskon då.

5. Hur många barn skulle ni vilja ha?

Om det går, ett eller två barn till, det skulle vara underbart.

6. Om ni vann 1 Miljon vad skulle ni göra då?

Vi skulle lägga ner en hel del pengar på huset skulle jag tro, renovera och betala av lånet. Köpa en bra och trygg familjebil och sedan resa hela familjen.

7. Hur ser den perfekta kvällen ut?

En mysig hemmakväll med hela familjen med filmmys eller en grillkväll ute i sommarvärmen, hela familjen samlad även då.

8. Arbete & utbildning?

Jag gick estet: bild och formgivning på gymnasiet. På universitetet pluggade jag produktutveckling och design/grafisk formgivning. Efter det har jag även utbildat mig till babysiminstruktör. Nu arbetar jag med kundtjänst på en bank och som babysiminstruktör.

9. Vart reser du helst?

Jag har alltid viljat se Egypten men annars är Thailand mitt favoritresemål, det är så underbart där! Värmen, människorna, kulturen. 

10. Skulle du vilja vara känd?

Nej tack!

11. 3st favorit bloggar

@Yayas 

@namnoribebisen 

@Stinasmamma 

Då detta är andra gången (egentligen tredje) jag blivit nominerad och jag redan nominerat 11 personer så nominerar jag ingen den här gången. Är det någon som känner sig manad att svara på frågorna, gör gärna det. 


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

Stinasmamma
Stinasmamma,
Kul läsning, och vad kul att du gillar min lilla blogg! 😍👌🏼
nouw.com/stinasmamma