Lifehack Friday: sock-stop

Dagens tips är sock-stop. Med dessa kan du göra egna antihalk pluttar till din lillas strumpor. Smidigt och smart! Nu är det full fart på lillan här hemma, och utan antihalk strumpor halkar hon väldigt lätt. Det blir allt för halt för lillans små snabba fötter så vanliga strumpor är inget alternativ än på ett tag.

Jag har dock haft svårt att hitta bra antihalk strumpor, de jag använder nu gör mig galen, visst hon har bra grepp med fötterna, men strumporna åker av hela tiden. Det finns ett begränsat urval av antihalkstrumpor, och jag har inte hittat många som varit bra, gett grepp, suttit uppe och dessutom haft ett fint mönster/färg.

Men med denna färg kan du själv rita dit halkpluttarna på dina smås strumpor. Det finns så många fler vanliga strumpor att välja mellan, hittar du några bra, testa denna färg så din lilla även får bra grepp. Jag tänker även gå loss på lillans raggsockor. Det som gör det lite extra kul är att du kan rita roliga mönster på strumporna. Blommor, hjärtan eller varför inte ditt barns namn?Kika även in hos @namnoribebisen för att se vad hon tipsar om!


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

bolmgren
bolmgren,
Men Gud så bra! Sånt behöver jag 😊
nouw.com/bolmgren
mammashus
mammashus,
Jag med, så var bara tvungen att beställa. 👌🏻
nouw.com/mammashus
Affesmorsa
Affesmorsa,
Men lägg av! Så jäkla fiffig uppfinning! 👏🏻
nouw.com/affesmorsa
mammashus
mammashus,
Verkligen! 👏🏻
nouw.com/mammashus