Lika som bĂ€r 🍒

Att börja dagen med att amma lilla Alicia, kĂ€nna hennes smĂ„ andetag mot mig Ă€r bland det mysigaste som finns. Jag skulle kunna studera hennes vackra ansikte i timtal om det hade varit rimligt. Sitta och leta likheter mellan oss bĂ„da, och Ă€ven mellan henne och M. I början tyckte jag det var svĂ„rt att se likheter, hon var helt enkelt Alicia, vĂ„r Ă€lskade dotter. Men nu kan jag mer och mer se speglingar av oss i henne. Min ögonform, Ms amorbĂ„ge, som jag lĂ€ngtar efter att fĂ„ se hennes utveckling. Vad kommer hon att gilla? Ogilla? Kommer hon likna mig eller M? Eller kanske nĂ„got helt eget?


Nu Àr det dags att fortsÀtta dagen, att sluta dagdrömma. Idag ska vi ivÀg pÄ babysim, och det börjar bli dags för att göra oss iordning. IgÄr valde jag ut klÀder Ät oss bÄda tvÄ och jag kunde inte motstÄ frestelsen, jag valde ut var sin pippitröja Ät oss. NÀr jag var gravid drömde jag om att klÀ liten i magen och mig i matchande klÀder, vare sig det var en liten kille eller tjej som gömde sig dÀr inne. Men det har inte blivit av, Àven om jag har haft tanken i bakhuvudet en lÀngre tid. Lillan fick den söta pippitröjan i julklapp, och dÄ jag hade en sjÀlv sedan tidigare har det kliat i fingrarna att anvÀnda dem. Nu Àr det Àntligen dags. Vad tycker ni om att matcha klÀderna med varandra?


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

ceciliawahlman
ceciliawahlman,
Det Ă€r sĂ„Ă„ gulligt att matcha klĂ€derna ju â˜ș
nouw.com/ceciliawahlman
jagochjuno
jagochjuno,
Åh, nĂ€r Lilla J kommer ska jag matcha oss varje dag - i alla fall nĂ€r hen blir lite större, och nĂ€r vi ska i vĂ€g! Kanske inte med precis likadana klĂ€der, det kan nog bli svĂ„rt, men med samma fĂ€rger och sĂ„. Vad jag lĂ€ngtar!
nouw.com/jagochjuno
mammashus
mammashus,
Ja visst Ă€r det gulligt! ❀

Anna, snart Ă€r lilla J hĂ€r, dĂ„ kan ni matcha varje dag. 😉
nouw.com/mammashus