Lillans första påsk

Tre generationer. Den fjärde står bakom kameran den här gången.

Påsken firades hos lillans mormor. Alicias allra första påsk. Ivarjefall på utsidan av magen. Tänk, för ett år sedan var jag i 4e månaden, med en mage som precis börjat växa, och nu har vi vår guldklimp här hos oss. Att pussa och krama på. Som vi älskar dig Alicia, allesammans, älskade barn.

Alicia var trött redan när vi åkte hit, hon hade busat så mycket precis innan vi åkte, men trots det sken hon som en sol ända till klockan arton då det var dags för lite mat. Hon har underhållit oss alla, lekt med påskäggen, som i år innehöll mjuka paket till henne. Jag hade med mig potatis och lax att äta medan vi andra åt påskmat, men det var hon inte alls intresserad av. Det fanns ju så mycket annat att titta på och leka med.

Efter maten passade vi på att ta bilder på alla fyra generationer, men de bilderna får ni vänta på tills imorgon att se. Så kul att ha som minne, oss fyra samlade, med lillan i fokus. Trots sin trötthet satt hon glatt i min mormors knä, bet på sin bitleksak och studerade oss alla. Får framkalla några av bilderna och rama in. Dessa bilder kommer jag vårda ömt resten av mitt liv. Ett minne för livet.

Just nu snosar lillan i min famn, andas så tungt. Jag skulle kunna studera hennes lilla ansikte hur länge som helst. Studera varenda liten detalj. När hon vaknar är det dags för efterrätt. Mums! Sedan ska vi passa på att njuta av sällskapet en liten stund till innan vi till drar oss hemåt till hemmets trygga vrå. 


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

Utrolignok
Utrolignok,
Ønsker deg en riktig god kveld 😊 Håper påsken har vært fin 😊 ?
nouw.com/utrolignok
mammashus
mammashus,
Tack detsamma! 😊 Ja det har varit fin. 😊
nouw.com/mammashus
FruWikstrom
FruWikstrom,
Åh så mysiga bilder!
nouw.com/fruwikstrom
mammashus
mammashus,