Lillasyster ska heta...


Jag måste börja med att säga att vi har haft otroligt svårt att bestämma oss för ett namn den här gången.’ Ett pojknamn har vi haft utvalt sedan vi väntade vårt första barn 2015, Matheo/Matteo, men vi har nu fått triss i tjejer och därmed kommer pojknamnet aldrig komma till användning. Lillasyster är troligtvis vårt sista barn som det känns som just nu i varje fall.

Alicias namn kom vi överens om redan vid rutinultraljudet, det kändes rätt direkt. Ingen tvekan, vi älskade helt enkelt det namnet, det kändes klassiskt men ändå modernt och ingen vi känner heter så. Leona var lite svårare att namnge, vi velade länge mellan Leona eller Leonora. Snarlika namn men trots det var det svårt att bestämma sig. Tillslut kom vi fram till att Leona kändes lite mer modernt än Leonora, och att det namnet passade lite bättre ihop med Alicia.

Storasystrarna heter som sagt Alicia och Leona så vi ville hitta ett namn som passar ihop med deras namn. Helst skulle det inte heller starta på samma bokstav, då vi haft olika bokstäver på de andra två tyckte vi att vi skulle fortsätta så, annars kanske det ena namnet skulle kännas fel och utanför. Det största problemet den här gången var att vi gillade helt olika namn. Han ogillade mina förslag och jag hans, haha! För mig brann namnen Meja och Mira starkast och för Mats Embla.

Så vad ska lillasyster heta? Efter många om och men hittade vi namnet Saga som vi båda älskar. Så låt oss presentera vår lilla; Saga Vera Rithell! Mellannamnet Vera är en variant av min mammas namn, Veronica, som jag tycker är så fint! Nu kommer Saga alltid bära med sig en del av hennes mormor genom livet, det känns så bra! Nu får vi hoppas att Saga också kommer gilla sitt namn i framtiden!


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

MariasVardag
MariasVardag,

Så fina namn ♥️

nouw.com/mariasvardag
mammashus
mammashus,

Tack så mycket! ❤️

nouw.com/mammashus
MariasVardag
MariasVardag,
eschutz
eschutz,

Så fint namn & så fin tjej 😍💖

nouw.com/eschutz