Liten fick andnöd!

Stackars lilla älskade vän! Allt började igår egentligen, när de ringde från förskolan och berättade att Alicia inte mådde bra. Hon hade vägrat att äta, vilket inte alls är likt henne, dessutom var hon hängig, ledsen och hostade. Allt gick verkligen fort, på morgonen hade hon mått bra förutom lite hosta. På eftermiddagen hemma var hon okej, men inte sig själv. Lite hängig och hostig och gnällig, vilket hon inte är ofta annars. Hon fick en alvedon och hostmedicin innan läggdags, och sedan somnade hon snart som en stock.

Vid 22 tiden började hon hosta och vaknade, hon mådde plötsligt så dåligt. Jag såg hur svårt det var att andas för henne och det rosslade hemskt. Jag tog upp henne i min famn, la täcket över henne och försökte lugna henne, men hon hade så svårt att få luft. Hon började skaka, först tänkte jag feberfrossa men än hade hon inte fått någon feber. Jag ropade på min man som kom som räddaren i nöden, på något sett lyckades han lugna henne och snart slutade hon skaka och kunde andas lite lättare. Jag var så skärrad, om han inte lyckats lugna henne hade jag ringt ambulans!

Resten av natten var relativt lugn, Alicia hostade och var orolig men fick sova stora delar av natten. På morgonen när hon vaknade härjade febern för fullt. Alvedon och hostmedicin och lite vatten fick vi i henne, men inget mer. Jag arbetade på förmiddagen och min man var hemma med vår älskling, hon har sovit/vilat hela dagen nu. Hela dagen! Jag lyckades få i henne lite välling och få på henne en ny blöja, men nu ligger hon däckad på mitt bröst. Alvedonen verkar ha hjälpt så just nu är hon lite svalare som tur är. Stackars lilla vän! Hoppas så att hon mår bättre snart!


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

Millasmat
Millasmat,
Vad otäckt med andnöd. Krya på sig lilla
nouw.com/millasmat
mammashus
mammashus,
Ja verkligen! Tack! 😊
nouw.com/mammashus
eschutz
eschutz,
usch ! 😟 men tur de gick bra !<3
nouw.com/eschutz
bolmgren
bolmgren,
Stackarns liten!! :/ man blir så ställd när sånt händer! Hoppas hon är böttte idsg 😊
nouw.com/bolmgren
mammashus
mammashus,
Ja verkligen! Lite bättre verkar hon va, hoppas det blir än bättre. 😊
nouw.com/mammashus