Liten lär sig dricka vatten

Den senaste tiden har liten knäckt koden med hur man dricker vatten ur en pipmugg. Ända sedan hon föddes har hon vägrat att ta flaska, så det har bara varit att amma, inget annat har fungerat. Nu är Alicia snart 10 månader och ammar endast någon gång på kvällen/natten.

Detta innebär att det har varit dags för henne att börja dricka vatten för att få den vätska hon behöver. Visst har hon druckit lite vatten ur pipmuggen när jag erbjudit henne den senaste tiden, men inte med god aptit och det har varit svårt för henne. Hon har inte riktigt fått kläm på hur man ska göra.

Tills nu vill säga. Nu dricker hon för fulla muggar när hon är törstig. Hon går gärna runt med pipmuggen när hon leker, redo att dricka om hon skulle bli sugen. Lätt att hålla, lätt att dricka ur. Att muggen dessutom är så rolig att leka med gör bara saken än bättre. Tummen upp för den här pipmuggen.


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

sweetwords
sweetwords,
Ja det är en konst =D
nouw.com/sweetwords
mammashus
mammashus,
Tihi ja. 😊
nouw.com/mammashus
Rebeckah
Rebeckah,
Letar efter en bra pipmugg till Charlie,den vi har har så stora hål så det kommer ut alldeles för snabbt och mycket,..hur är den ni har?☺️
nouw.com/rebeckah
mammashus
mammashus,
Vi har en från mam, med antidropp. Det är små hål i, så det kommer inte ut för mycket, man måste suga för att det ska komma ut. Funkar jättebra, nu när hon lärt sig. 😊
nouw.com/mammashus