Liten lär sig vinka

Hej hej!


Liten har tidigare inte förstått vad vi gör när vi vinkar till varandra. Men vi har försökt lära henne. Både genom att visa hur man gör och genom att vinka med hennes lilla hand. Den senaste tiden har hon verkligen försökt, men har bara lyckats med att hålla upp sin ena hand som svar, inte lyckats göra själva den vinkande rörelsen med handen.

Men så plötsligt händer det. Jag ställer lillan på ett bord så att hon ser oss båda i en spegel som hänger där. M sitter bredvid, och äter mat. Jag fångar litens blick och vinkar till henne samtidigt som jag säger hej hej! Lillans ansikte spricker upp i ett skratt och hon vinkar glatt till svar. Som om hon alltid kunnat det, så självklart. M ser förvånad ut och testar han med, vinkar till henne i spegeln och igen vinkar hon glatt tillbaka.

Åh, så fort de små lär sig! Det känns som om det är något nytt varje dag, och det är det säkert också, även om vi föräldrar inte lägger märke till varenda liten sak. Men det här, det var stort för mig. Underbara liten!


Jennifer <3

  • Alicia

Gillar

Kommentarer

ewelinagranberg
ewelinagranberg,
mammashus
mammashus,
remming
remming,
Åh va underbart!
nouw.com/remming
mammashus
mammashus,
varamorsa
varamorsa,
Underbart 😃 Vi har försökt lära Lilly här hemma med, men inte lyckats än. Det är så häftigt när dom lär sig något nytt. Det verkar, precis som du skriver, som att det är något dom alltid har kunnat göra!
nouw.com/varamorsa
mammashus
mammashus,
Ja. Du ska se, helt plötsligt vinkar Lilly med. 😊
nouw.com/mammashus