Liten mår inte bra...

... men att måla, som hon älskar att göra, orkade hon med i varje fall!

Det hade gått så bra att vara hos farmor när mamman jobbade, så skönt att höra. Men hon sa, precis som jag upplevde det i morse, att trots att febern just nu håller sig borta mår Alicia fortfarande inte bra. Hon är inte sig själv helt enkelt. Hängig, ledsen och verkar ha ont, frågan är bara var. Stackars liten! En sån tur att vi har en läkartid åt henne imorgon, hoppas hon kan få den hjälp hon behöver! Om hon bara kunde få må bra!

Eftermiddagen har vi två bara myst med varandra. Pappan i familjen har jobbat över så vi har haft eftermiddagen för oss själva. Lite soppa till middag följt av vad jag tänkte skulle bli en barnvagnspromenad i vårsolen. Lillan höll inte med, vi hann knappt utanför tomtgränsen innan hon ville ur vagnen. Inte alls på humör för en promenad tydligen, något som hon annars älskar. Vi lekte lite i solen i varje fall innan vi gick in och målade, det muntrade upp henne lite i varje fall. Nu har hon däckat stackarn, redan. Så tydligt att inte allt står rätt till, frågan är bara vad.


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

jagochjuno
jagochjuno,
Fantastiskt med pyssel! Jag längtar tills vi kan sitta och måla med J, men än så länge hamnar kritorna oftast i munnen eller på golvet.
nouw.com/jagochjuno
mammashus
mammashus,
Ja så roligt! Snart så, inte så långt kvar tills Juno kommer måla konstverk och pyssla! 😊
nouw.com/mammashus