Liten studsar av glädje

Liten blir så otroligt glad när M kommer hem från jobbet. Idag satt hon i gåstolen när hon hörde honom öppna dörren. Hennes små ben rusade över golvet så fort hon bara kunde mot ljudet av sin pappa. När hon sedan såg hans ansikte i dörröppningen lyste hela hon upp, och hon riktigt studsade av glädje! Åh, mitt hjärta smälter!

Det är så underbart att se dem tillsammans. Lillan blev så otroligt glad när M lyfte upp henne och höll henne i sin famn. När han sedan satte ner henne i gåstolen igen följde hon efter honom vart han än gick. Eller ja, försökte det i varje fall. Nu sitter de här och busar med varandra, och jag kan inte låta bli att le. De är så fina tillsammans, kärleken dem emellan syns så tydligt. Och det gör mig så glad, det går knappt att förklara. Vad jag älskar er!

Nu blir det en lugn hemmakväll för oss. Jag lyckades måla byrån som ska stå i badrummet, även om det inte var så smidigt med en liten bebis. När den har torkat tänkte jag be M att hjälpa mig bära ner den och ställa den på plats. Det ska bli så skönt när den är klar! Sedan ska vi laga lite god mat tillsammans, idag blir det guacamole med fajitas, antagligen till en spännande film och bebisgos. 


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

Så otroligt söt!
elinkristin.devote.se
mammashus
mammashus,