Liten testar familjegymnastik


Idag har vi varit på Knatteskutt; familjegymnastik. Till Alicias glädje följde även hennes farmor med. Alicia var lika blyg i början som sist. Jag fick hålla henne i handen eller bära henne en bra stund innan hon vågade ta ut svängarna. Själva Knatteskutt i egen hög person (hrm, kanin) kom även förbi, Alicia blev så förtjust! Men hon vågade trots det inte gå fram och säga hej, utan jag fick hålla henne i min famn och försiktigt gå fram och hälsa.

Men snart efter det fick hon desto mer spring i benen. När ledarna gjorde iordning inför stationsövningarna så var det svårt att få henne att vänta på att de skulle bli klara. Helst av allt ville hon springa runt och busa. Jag riktigt såg hur det kliade i hennes lilla kropp efter att få testa på alla olika övningar. Så fort de sa att allt var klart sprang hon iväg, och med lite vägledning så klarade hon av alla övningar galant.

Först fick de gå balansgång på en lång bänk. Sedan klättra upp på en plint för att hoppa ner i en tjockmatta. Alicia kunde inte låta bli, varje gång hon landade så gjorde hon en kullerbytta. Nästa station var att krypa under en matta som låg på två bänkar. Jag trodde Alicia skulle tycka det var läskigt, men så fel jag hade. Hon kröp så snabbt och smidigt under och när hon kom ut på andra sidan lös hon som en sol. Sista övningen var att göra kullerbyttor på en matta, det var Alicias favorit!

Runt runt runt sprang hon, varv efter varv. Stolt visade hon upp allt hon kunde för sin farmor, hon verkligen njöt av hennes närvaro. När det var dags att gå hem ville ingen av barnen det. Jag fick lyfta upp Alicia i min famn för att få med henne, hon ville stanna kvar och leka mer. Som tur var blev hon inte ledsen men det märktes att hon inte var nöjd med tilltaget. Efter en banan och mycket vätska for vi hemåt, med en lycklig och trött liten unge.


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

sweetwords
sweetwords,
mammashus
mammashus,
Ja det var det verkligen! 😊
nouw.com/mammashus
FannyMirellie
FannyMirellie,
mammashus
mammashus,
Ja verkligen 😊
nouw.com/mammashus