Liten testar "food feeder"

Jag har länge sett fram emot att testa food feedern vi köpt åt Alicia. Att se henne hålla i den och själv bestämma om och hur mycket hon vill smaka. Jag tänker att när tänderna börjar komma så kan jag lägga någon kall frukt i, för att lindra i hennes lilla mun. Vi får se om det fungerar inom en inte allt för avlägsen framtid.

Jag skivade och mosade i lite banan i feedern, det här var även första gången hon smakade banan. Alicia såg lite fundersam ut när hon fick feedern, studerade den som hon gör med allt just nu, och sedan stoppade hon den i munnen. Så förvånad hon blev! Underbart söt. Sedan kollade hon frågade på mig, vad är det här? Men snart sög hon för fullt på den lilla nappen, hon som inte ens tar flaska än. 

Hon smaskade glatt i sig all banan som låg däri, alldeles själv. Lite kladdig blev det allt, så trots den skyddande handduken blir det nu att byta body innan vi far till bvc, men vad gör det. Hon åt själv och njöt utavdet, helt klart en succé. Nu ska vi provsmaka allt möjligt här hemma i den lilla feedern. Så spännande! Helt klart tummen upp i betyg. 


Jennifer <3

  • Alicia

Gillar

Kommentarer

FruWikstrom
FruWikstrom,
Har du någon sån "hakklapp" med ärmar? Såå bra att ha när de börjar äta 😊
nouw.com/fruwikstrom
mammashus
mammashus,
Nej vi har inte det, bara nån i lite hårdare plast. Måste nog införskaffa det framöver. 😅
nouw.com/mammashus