Liten testar sittvagnen

Igår testade jag att byta vagnens liggdel mot sittdelen. Det kändes så stort att placera lillan däri, min lilla stora tjej. Som ett avslut på hennes första kapitel. Hon börjar verkligen bli en stor tjej nu. Tiden går alldeles för fört, jag hänger inte med, är inte redo. Vi kommer nog använda liggdelen så länge det går, varvat med sittdelen på vagnen, när det behövs. Så med lillan i sittvagnen för första gången tog jag och svärföräldrarna och alla vovvar (vi har en, Freja, och de har två, Nellie och Athena) en skogspromenad. 

Alicia satt så bra i vagnen, verkade trivas däri. Hon verkligen älskade att kunna se omgivningen lite bättre. Och till hennes glädje kunde hon se vovvarna som var med på promenaden. Hon skrattade och pratade med dem om vartannat, sprudlade av glädje. Medan vi gick blev hennes ögon allt tyngre, så trots att, eller troligtvis pga, vägen var så gropig och vagnen studsade upp och ner, somnade hon snart. Ryggstödet var jättesmidigt att fälla ner och lillan kunde sova så gott. 

Att lossa sittdelen och liggdelen på vagnen och byta plats på dem, var hur lätt som helst. Liggdelen som jag nu är van vid är något svårare att lossa, men den har jag lätt mig nu. Sittdelen var det bara att trycka in två knappar på sidan och lyfta upp, lätt som en plätt. En nackdel är dock att sittdelen tar ganska stor plats i bilen, det är inte direkt en kompakt vagn om jag säger så. Men alla fördelar väger mycket tyngre än nackdelarna. Helt klart väl godkänt. 


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

emmacecillia
emmacecillia,
Åh längtar lite smått till sittvagn! 😃 <3 Men tiden går så fort i alla fall så kanske ska njuta av nuet.. hehe
nouw.com/emmacecillia
mammashus
mammashus,
Ja visst går tiden alldeles för fort, som du säger, njut av nuet. 😊💕
nouw.com/mammashus
camillahedberg
camillahedberg,
Vilken otroligt söt tjej ni har 😍 och jag håller med, dom blir så stora på en gång när man sätter dom i sittdelen!
nouw.com/camillahedberg
mammashus
mammashus,
Tack! 😊 Ja alldeles för stora på en gång. 😅
nouw.com/mammashus