Liten testar Twistshake baby

Lillan har vägrat ta både napp och flaska ända sen hon föddes. En gång i hela sitt liv har Alicia tagit en napp, men sen dess har hon vägrat. Tills vi testade Twistshake baby. Det är den enda nappflaska hon druckigt ur. Min kompis Amanda använder dessa flaskor, så när vi träffades i veckan fick lillan testa den. För första gången visade hon lite intresse för en nappflaska.

Så jag beställde snabbt hem en, med förhoppning att kunna pumpa ut mjölk om jag tex. ska vara ifrån lillan en liten stund. Så att även M får en chans att mata henne ibland. Jag tänker även att i framtiden kanske hon kan dricka välling från den med. Än så länge har hon bara fått testa den lite smått, men hon visar intresse för den, sträcker dig efter den. Suger och undersöker den.

Idag gjorde jag en enkel banansmoothie åt henne. Jag blandade ihop banan, lite rapsolja och bröstmjölk, och mixtrade det så att det blev flytande. Sedan hjälpte M henne med att hålla i flaskan, men hennes små händer skulle minnsan med hålla i den. Först såg hon väldigt fundersam ut över smaken, men sedan mumsade hon på för fullt. Hon drack inte speciellt mycket men lite grann i varje fall. Jag hoppas att hon kommer fortsätta ta den här flaskan, och att vi kan använda den i framtiden.


/Detta inlägg är inte sponsrat, utan jag har själv köpt hem denna flaska och valt att skriva om den. 


Jennifer <3

  • Alicia

Gillar

Kommentarer

jagochjuno
jagochjuno,
De är så otroligt häftiga! Det blir en sån för oss också sen när Juno börjar dricka ur nappflaska.
nouw.com/jagochjuno
mammashus
mammashus,
Visst är de! Får hoppas Juno gillar dem. 😊
nouw.com/mammashus