Liten ville ut!

Alicia har börjat med en ny lite rolig sak. Hon har hittat ett nytt sett att visa vad hon vill. Idag hörde jag ett konstigt ljud när jag borstade tänderna. Jag sticker ut huvudet i hallen där Alicia befinner sig för att se vad hon har hittat på. Med sin ena sko i ena handen står hon och bankar med den fria handen på ytterdörren. Hon vill ut!

När hon ser att jag förstått vad hon vill säga ler hela ungen, och springer fram till mig med sin sko i högsta hugg. Kan vi gå ut en sväng mamma? Det fick helt enkelt bli en liten tripp ut i trädgården på upptäcksfärd. Alicia var eld och lågor och sprang stundtals före mig med pekfingret i högsta hugg. Titta, titta!!

Ett av de givna utflyktsmålen för Alicia är busken med röda vinbär. Hon har full koll på var den finns någonstans och springer ofta före mig dit för att plocka av de röda bären till sin mammas förskräckelse. Hon har inte koll på vilka bär som är ätbara, så jag plockar de finaste och lägger i min hand så att hon kan mumsa i sig de goda bären därifrån. Snart är hon röd runt hela munnen. Älskade unge!

Något annat Alicia verkligen älskar är djur och till hennes stora glädje valde vår ena katt, Ninja, att göra oss sällskap på upptäcktsfärden. Hon är fortfarande nyfiken men även lite rädd för Alicia men idag vann nyfikenheten så hon kom fram så Alicia fick klappa henne. Lillan blev så glad, och jag blir så glad av att se henne lycklig. 


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

bolmgren
bolmgren,
Hon är för härlig!! 😊
nouw.com/bolmgren
mammashus
mammashus,
Jaa verkligen. 😍
nouw.com/mammashus