Litens första cykel

Det här inlägget är ett samarbete med Cykelkraft.

För ett par dagar sedan hämtade jag ut ett paket till Alicia, och inte vilket paket som helst utan däri gömde sig hennes allra första balanscykel och hjälm. En balanscykel är ett bra första steg att lära sig att cykla på, med den får Alicia både balansträning och lär sig att styra en cykel. Jag och lillan kommer att cykla mycket här hemma i sommar. Att lära sig genom lek, det kan inte bli mycket bättre!

Alicia tog stolt på sig sin nya hjälm, hennes första hjälm, och såg nyfiket på cykeln. Försiktigt klev hon upp med lite hjälp från mig, och sedan bar det av över gräsmattan här hemma. Hela hon lyste upp av ett stort leende när hon kände det nyklippta gräset under fötterna och vinden i håret. Först vågade hon inte ta fart själv utan jag fick styra och putta på men snart jobbade hennes små fötter för fullt, och jag behövde bara hjälpa till att hålla balansen. Om ett tag kommer hon kunna cykla helt själv!

Cykelkraft är en av Sveriges största cykelbutiker med ett brett sortiment av cyklar, kläder, tillbehör och reservdelar för din cykel och moped. De har snabba leveranser, bra priser, ett stort sortiment och är certifierade i Trygg e-handel. Dessutom har de en passionerad & cykelkunnig kundservice som gärna hjälper dig med personlig rådgivning och tips inför ditt köp. Står du inför ett cykelköp är det hit du ska vända dig!


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

eschutz
eschutz,
Så fin 😍🌸
nouw.com/eschutz
mammashus
mammashus,