Litens första marknad

Igår var vi på Adelövs marknad med lillans farmor. Alicias första marknad. Hon var så fascinerad, tittade på allt och alla, hela tiden. Hon som i vanliga fall kan vara lite blyg, log och busade med de flesta. Jag hoppades fynda lite fina kläder till lillan, med det var det ont om. Därimot hittade vi den här underbara totoro inspirerade onesien, som hon fick av sin farmor, tack! Hur söt är den inte!?

Det var en mysig kväll, lite kyligt men solen sken och lillan var så glad. Utöver onesien köpte jag en kofta till mig och sedan lite godis. Tyvärr blev den lyckan kortvarig. När jag kommit hem och nattat lillan, som var helt slut, satt jag och knaprade på den goda nougaten, jag hann kanske bara ta fyra bitar innan lillan vaknade igen. När jag nattat lillan gick jag ner igen, och gissa, hunden hade ätit upp all nougat!


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

eschutz
eschutz,
Åh nej! 🙈 men hunden var nog nöjd 😂
nouw.com/eschutz
mammashus
mammashus,
Haha ja! 😄 Var rädd att hon skulle få ont i magen, men än så länge har det gått bra. 😊
nouw.com/mammashus
eschutz
eschutz,
Några bitar nougat är nog ingen fara ☺️ när ja bodde hemma o Ozzy våran hund han åt upp nästan en hel kladdkaka , en skål med sockerbitar & fem bullar ! Han överlevde fin fint innan symptomer alls mer än hyper av socker 😂 kan tillägga att han var valp då & liten hund, blandning av chihuahua & pappilon 🐶
nouw.com/eschutz
bolmgren
bolmgren,
Åh så fin onepiece 🙌😍
nouw.com/bolmgren
mammashus
mammashus,
Visst är den! 😍
nouw.com/mammashus