Litens första steg med gåvagn

Bildbomb!

För ett tag sedan hittade mina svärföräldrar Ms gåvagn på vinden, som han lärde sig gå med som liten. Nu har M gjort en snabb uppfräschning av vagnen, tvättat av den, skruvat dit någon skruv som saknades och ställt in hjulen rätt. Den är nu lika stabil som den var när han var liten, dock lite mer sliten. Frågan är om jag ska låta den vara så, eller så kanske jag ska ge den ett nytt lager färg?

Den senaste tiden har lillan övat och övat på att lära sig stå och gå. Det är som att nu när hon precis lärt sig krypa ordentligt då vill hon ha en ny utmaning att bita i. Så nonstop ställer hon sig upp mot allt i sin närhet, vilket kan vara rätt farligt ibland. Hon lutar sig mot saker som inte är så stabila, och hon är inte helt stabil själv i alla lägen. Dessutom blir hon lite väl våghalsig ibland och släpper taget om det hon håller i, och försöker ta något steg innan hon ramlar. Det har blivit några bulor den sista tiden om jag säger så.

Idag fick hon testa gåvagnen för första gången, hon vill ju så gärna gå. Och till min förvåning klarade hon av det så galant, stod stadigt och tog direkt sina första försiktiga steg framåt. Det gäller att vara med och beredd att fånga henne, då hon ibland tappar balansen och andra gånger bestämmer sig för att släppa taget om handtaget. Men så stolt jag blev när hon traskade iväg med vagnen genom rummet fram och tillbaka, med sin pappa vid sin sida, beredd att fånga henne om hon skulle snubbla.


Jennifer <3

  • Alicia

Gillar

Kommentarer

MrsHenriksson
MrsHenriksson,
mammashus
mammashus,
eschutz
eschutz,
Åhh va roligt ! ☺️ lilla tjejen blir stor!
nouw.com/eschutz
mammashus
mammashus,
Såå kul! 😊 Ja verkligen, tiden går alldeles för fort! Värsta klyschan men så sant!
nouw.com/mammashus
StjärnorOchJasminer
StjärnorOchJasminer,
Det är ett stort steg att ta sina första steg! 😊 Så söt hon är!
nouw.com/stjärnorochjasminer
mammashus
mammashus,
Så stort! Längtar tills hon går utan stöd. 😊 Tack!
nouw.com/mammashus