Litens första trehjuling

—Detta inlägg är ett samarbete med Cykelkraft.se

I veckan fick jag hem ett stort paket, nämligen en trehjuling till Alicia. Jag har valt en Merida Julia till Alicia, en trehjuling som är en tidlös klassiker som passar de allra minsta barnen. Modellen har ett tippbart flak och justerbart styre/sadel. Trehjulingen är i en charmig rosa färg, perfekt till små prinsessor. En trehjuling är inte bara en rolig leksak för barnen, utan också ett bra första steg mot att lära sig cykla!

Alicia blev överlycklig när hon fick trehjulingen, och har använt den flitigt sedan dess. Jag visste inte om Alicia kunde cykla, men hennes fötter hittade snabbt de små pedalerna och började trampa. En riktig naturbegåvning, jag blev så stolt. Tills våren är här får hon cykla på den uppe på sitt rum. Runt, runt, runt cyklar hon, snabbare och snabbare tjutande av förtjusning. Alla hennes gosedjur har nu fått sig en åktur, älskade lilla unge!

Cykelkraft.se är en av Sveriges största cykelbutiker med ett brett sortiment av cyklar, kläder, tillbehör och reservdelar för din cykel och moped. De har snabba leveranser, bra priser, ett stort sortiment och är certifierade i Trygg e-handel. Dessutom har de en passionerad & cykelkunnig kundservice som gärna hjälper dig med personlig rådgivning och tips inför ditt köp. Står du inför ett cykelköp är det hit du ska vända dig!


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

eschutz
eschutz,
Så fin 😊
nouw.com/eschutz
mammashus
mammashus,
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Åh så fin 😍
nouw.com/shinelikeapearl
mammashus
mammashus,
fridarydfjall
fridarydfjall,
så gulligt! skjutsat runt sina nallar🐻💕
nouw.com/fridarydfjall
mammashus
mammashus,
Tack! Tihi ja så sött när hon gör det! 🐻💕
nouw.com/mammashus
etthempålandet
etthempålandet,
vilken fin cykel till till stora tjejen!
nouw.com/etthempålandet
mammashus
mammashus,
Livetsomemelie
Livetsomemelie,
men så fin! 😍
nouw.com/livetsomemelie
mammashus
mammashus,