Litens garderob tar form

Äntligen kunde lillan flytta in sina kläder i sin nya garderob i sitt nya rum. Igår kom de sista hyllplanen på plats och jag började flytta in Alicias saker direkt, ivrig att få allt klart. Det hade tagit många timmar för denna höggravida mamma att måla båda garderoberna vita på insidan, men äntligen är det klart. Den andra garderoben använder vi just nu som förråd, då vi har så ont om förvaring i huset. Men den här räcker gott och väl för Alicias saker.

Just nu använder jag de nedersta hyllplanen till lite av lillans leksaker och böcker, det går alltid åt så mycket förvaring som möjligt och än så länge får hennes kläder plats ändå. Liten kommer själv åt de saker hon vill ha, och kan lätt städa undan dem, med lite hjälp från mig, när hon lekt klart. Min gamla stereo som vi först tänkt att slänga fick också plats och Alicia vill alltid sätta på lite musik och dansa loss i sitt rum. På några av de övre hyllplanen förvarar vi nu lillans kläder, men det finns gott om plats för mer kläder/saker i framtiden.

Börjar ni bli nyfikna på hur själva barnrummet ser ut? Nu är det i princip klart för att inredas till min stora glädje, jag la akrylat i alla fogar igår kväll, så nu behöver det bara städas innan det roliga kan börja. Men ni får vänta ett litet tag till på resultatet, jag vill bli i princip klar med inredningen innan vi visar upp rummet. Men den som väntar på något gott...


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer