Litens önskelista

På lördag fyller vår lilla älskling 1 år och det tänkte vi fira med ett ordentligt kalas. Det här inlägget är framför allt riktat till släkt och vänner som tänkte uppvakta vår lilla på hennes stora dag. Utan inbördes ordning listar jag här nedan lite småsaker Alicia önskar sig. Hittar ni inget som faller er i smaken utan ni känner att ni hellre sätter in en liten slant på hennes sparkonto, hör av er så fixar vi det. Jag hoppas vi får en underbar dag tillsammans!

1. En liten ryggsäck. En liten ryggsäck till lillan som hon kan packa ner sina viktigaste saker i, och som hon i framtiden kan använda till dagis.

2. Inredning till litens rum. Vi håller på och renoverar litens rum och hoppas bli klara snart. Vi har inte speciellt mycket inredning till hennes rum än så här kan ni säkert hitta på något kul. Färgerna i hennes rum kommer att bli mintgrönt, grått och lite puderrosa. Kanske någon fin tavla skulle passa, eller någon dekoration.

3. Kläder. Även om Alicia har väldigt mycket kläder finns det alltid rum för mer. Det finns ju så otroligt mycket fint därute. Om ni hittar något fint får ni gärna köpa något i en lite större storlek tex. Stl. 86, som hon kan växa i, hennes nuvarande har hon så mycket av.

4. Böcker. Alicia verkligen älskar böcker och kan inte få nog av dem. Dock krävs det att de klarar av lite tuffare tag för hon biter och drar gärna i dem. Böcker med olika strukturer och glada färger är speciellt intressanta tycker vår lilla älskling.

5. Träleksaker. Kan man få för mycket leksaker? Även om mamman tror det tycker Alicia ju fler desto bättre.

6. Födelsetavla. Mamman har fastnat för dessa födelsetavlor i verklig storlek. Hur underbar är den inte? Ni hittar den här.


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

eschutz
eschutz,
Åh såna tavlor är sååå fina ! 😍👌🏼
nouw.com/eschutz
mammashus
mammashus,
Ja verkligen! 👌🏻
nouw.com/mammashus