Lucia = förlovade i 10 år!

... idag har jag varit förlovad i 10 hela år med min själsfrände. <3

Lucia 2009. Jag pluggade på Linneuniversitetet och bodde i en liten rosa stuga tre timmars bilfärd från min hemstad och min man, men på något sett fick vi det att fungera ändå. Så ofta vi bara kunde hälsade vi på hos varandra och det här var en sådan dag. Dagen innan hade min man kört den långa vägen till mig och den här snöiga, kalla dagen stod myskväll på schemat. Med en film i bakgrunden lagade vi tacos och åt, med många tända ljus som lyste upp vintermörkret. Jag lade märke till att han betedde sig lite underligt, han verkade nästan blyg, och det var flera år sedan han var det inför mig. När han sedan fångade min blick med sina vackra bruna ögon och frågade om vi skulle förlova oss blev jag så otroligt lycklig. Du är och kommer alltid vara mitt hem, min trygghet.

Lucia 2019. Mycket har hänt sedan dess. Jag har tagit examen, min man likaså, vi har köpt vårt älskade renoveringsprojekt i vår hemstad och bor här med våra pälsklädda vänner. För lite drygt tre år sedan tog vi det stora steget och lovade varandra evig trohet. Nu är vi man och hustru. Genom vått och torrt. Det är helt ofattbart att vi nu har varit förlovade i tio år! Men det största av allt som har hänt sedan dess är att vi nu är en liten familj. Vi har fått två underbara barn. Våra älskade flickor, Alicia och Leona. För dem är jag dig evigt tacksam. Du har hjälpt mig igenom så mycket som jag aldrig hade klarat av utan din hand i min. Jag hoppas av hela mitt hjärta att jag gjort detsamma för dig. Men framför allt gör du mig till den lyckligaste tjejen som finns. Jag kan bara hoppas på många år framöver tillsammans med er alla. Jag älskar er!

Idag har jag och tjejerna haft en mysmorgon tillsammans med sovmorgon och tomtegröt. Efter en stressad lämning på förskolan jobbade jag ett stängningspass, jag trivs verkligen på jobbet just nu så de timmarna gick fort! När jag kom hem överraskade mannen mig med blommor och en chokladask till min glädje. Först förstod jag ingenting innan jag till min fasa insåg att jag helt glömt bort vår förlovningsdag även i år! Måste bli ändring på det till nästa år! Vi avslutade sedan dagen med tacos och filmkväll, så mysigt! Min älskade familj, ni betyder allt för mig! Och Mats, tack för att du står ut med mig år efter år, jag älskar dig av hela mitt hjärta!


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

sweetwords
sweetwords,
Så söta de är och grattis till er
nouw.com/sweetwords
eschutz
eschutz,
Så kul att du trivs! Vi är så nöjda med er personal på bästa förskolan 😍👏🏼
nouw.com/eschutz