Magen en vecka efter förlossningen

Övre bilden till vänster: bf+8. Övre högra bilden: 24 h efter förlossningen. Nedre bilderna: idag en vecka efter förlossningen.

Idag har det gått en vecka sedan förlossningen. Jag vågade mig på att prova några av mina gamla jeans och hittade ett par som jag faktiskt kom i, även om de sitter lite väl tajt. Mina andra jeans saknades det någon centimeter i midjan för att kunna stänga, men förhoppningvis kommer jag snart i dem med. Med amningens hjälp känns det som att allt är möjligt. Jag är så tacksam för vad min kropp har åstadkommit och hur pass snabbt den faktiskt har återhämtat sig efter två ganska täta graviditeter.

När jag ammade Alicia rasade kilona av och det var svårt att hålla en stabil vikt, jag hamnade ett par kilo under vad jag var bekväm med. Så att äta och dricka bra under amningsperioden känns viktigt för att hjälpa kroppen på traven den här gången. Men redan nu känner jag mig nöjd, om jag kan få insidan att spegla utsida. Än så länge är alla organ på fel plats och jag känner mig så svag, mammaträning får stå på schemat nu framöver. Kanske inte för kilonas skull utan för hälsans.


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

eschutz
eschutz,
Kvinnokroppen är verkligen grym 😍👏🏼
nouw.com/eschutz
mammashus
mammashus,
Ja verkligen! 😊
nouw.com/mammashus