Magen i bilder

Alicia i magen - vecka 6.

Att känna den där första känslan av ett litet, litet fladder, små fjärilsvingar i magen var så underbart, det går inte ens att beskriva i ord. Det var ett första steg mot att förstå att det verkligen var en liten människa som växte där inne i magen, vår människa dessutom.

Sparkarna blev med tiden starkare och starkare, tills man tillslut även kunde se sparkarna på utsidan av magen. Varje spark kändes som om du ville säga att du mår bra där inne i värmen, och en sådan lättnad det var att känna dig sparka loss där inne efter en ovanligt lugn dag.

Redan i magen fick jag en första bild av din personlighet, ditt lugn, din busighet och din beslutsamhet, i sättet du rörde dig. Nu längtar jag efter att få se din personlighet utvecklas ju äldre du blir, alla steg i din utveckling mot den fantastiska person jag vet att du är.

Som jag saknar den känslan, små puffar mot min handflata under dagens gång, en liten påminnelse om den underbara lilla skatt som växte där inne, kan bara hoppas på att i framtiden få välsignelsen att få uppleva det igen.


Vecka 10.

Vecka 15.

Vecka 20.

Vecka 25.

Vecka 30.

Vecka 35.

Vecka 40.

Vecka 42.

Alicia, 150924. 2870 g och 49 cm. ❤️


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

Veronica
,
Som vi längtade! Underbart att hon äntligen är här!????