Mamma träning - Promenad med hund och vagn

Det är inte det lättaste att gå en promenad ensam med både barnvagnen och en ivrig vovve. Oftast brukar M eller någon annan vara med och de håller då i Freja, men den här gången gick jag själv med de båda. Jag har verkligen inte fått in en rutin i hur jag ska hålla reda på de båda samtidigt, så har någon något tips tas det tacksamt emot.

Vi var inte de enda som valt att ge sig ut i vårvädret, så vi mötte många andra som promenerade innan vi kom ut på en stig i skogen som var lite mer avskild. Innan dess blev Freja så ivrig så fort någon kom i närheten, drog och skällde. Fick stanna varje gång och hålla in vovven, det var smidigast så, ville inte riskera att hon tex. skulle trassla in sig med vagnen, i värsta fall välta den.

Det finns många stigar i skogen i närheten av vårt hus, och den här gången valde jag att utforska en ny. Teoretiskt sett, fågelvägen, skulle den vara lite kortare än den vanliga rundan jag brukar gå. Men den var väldigt backig, stigen gick upp och ner om vartannat. Det var emellanåt tungt att putta upp vagnen för kullarna. Kom en sten eller rot i vägen fick jag ta i allt vad jag orkade. Det i kombination att ha en bångstyrig hund i koppel blev ett bra träningspass. Perfekt mammaträning. 


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer