Mamman testar - boob relief pads

Tips för er som ska sluta amma, alt. planerar att amma.

Nu när jag försöker sluta amma ömmar mina bröst något otroligt. De har svullnat upp och just nu ser det helt tokigt ut, säkert fyra storlekar större än normalt. Två stenhårda klot beskriver dem bäst just nu. Smärtan är inte att leka med, aj säger jag bara. Jag har funderat över vad jag kan göra för att underlätta, och då kom jag på att jag hade dessa värmekuddar som jag fick av min mamma när lillan var nyfödd.

Det är två avlånga kuddar fyllda med frön, som du kan kyla i frysen eller värma i ugn eller mikro, för att minska svullnaden när mjölken rinner till, vid mjölkstockning eller när du ska sluta amma. Kuddarna ligger i ett fodral av bomull som du lätt kan ta av och tvätta om det behövs. Jag valde att värma dem i micron, ca. 40 sekunder, sedan la jag dem i bh-n. Hur skönt som helst! Det lindrade något direkt, om än bara något. Lite bättre, lite mer uthärdligt tar jag vilken dag som helst!

Visst, det blev inte bra som med magi, men visst lindrade de för stunden. Det ser lite tokigt ut att ha dem i bh-n, men sitter man hemma är det inget problem. De är även bra att använda precis innan man ammar/pumpar, tex. vid mjölkstockning. Som jag önskar att jag haft dessa när jag hade det! Nu kommer jag använda dem flitigt tills dess att mjölken sinar, jag hoppas verkligen att det är snart!Detta inlägg är inte sponsrat utan jag har själv valt att skriva om boobs relief pads.


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer