När drömmar slår in

När jag väntade Leona fantiserade jag ofta om just detta: sitta i barnens rum och amma i gungstolen medan Alicia leker nedanför mig. Nu är det äntligen verklighet. Jag tar vara på varje tillfälle, sparar dessa stunder i mitt hjärta. Som jag längtat efter detta, som jag längtat efter er mina älskade barn!

En av presenterna Alicia fick av sin farmor och farfar på sin födelsedag i söndags var en dockmatstol. Sen dess har hon suktande tittat på kartongen och bett oss skruva ihop den. Men det har varit fullt upp tyvärr, med födelsedagskalas, jobb, städning och förskola, så det blev först nu som jag fick tid över. Alicia försökte ivrigt hjälpa till att skruva ihop stolen. Inte helt lätt men tillslut med lite (eller mycket) hjälp från mig var äntligen matstolen på plats i hennes rum.

Ni kan ju gissa hur vi har spenderat morgonen. I barnrummet såklart, och lagat mat, ätit, busat och stökat ner. Precis så som man ska göra. Nu är rummet i ett smärre kaos men vad gör det, både jag och Alicia har fyllt på med glädje i själen. Min dröm har blivit verklighet, och jag är oändligt tacksam. Tacksam att jag har de två finaste tjejerna på denna jord. Mitt i leken när lillasyster blev hungrig satte jag mig återigen att amma i gungstolen som jag så länge drömt om och försöker göra så ofta som möjligt numera. Idag fick jag dessutom mat serverad av Alicia där, så mysigt.


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer