Mina favoritkonton på Instagram


Detta är en del av @victoriajongard och @moafidelie Januariutmaning för att kickstarta bloggåret. Vill du också delta klicka här.

Det finns så många fina inspirationskonton på Instagram, det är svårt att välja ut bara tre stycken. Inredning, vardag, barn och barnrum skulle jag säga är den röda tråden hos alla jag gillar. Mina favoriter är de som jag gång på gång återkommer till, inspireras av och som ger mig glädje. In och kika och inspireras ni med!johannalillje - det första kontot jag valt ser ni uppe till vänster, ett av mina absoluta favoritkonton. Johanna har verkligen ett bra öga för inredning och hennes flöde är så inspirerande! Vackra bilder, fina färger och en utsökt liten tjej. Hennes lilla dotter Ellen är dessutom ungefär lika gammal som Leona vilket gör det än mer intressant.

lavendels - mitten bilden är från fina lavendels flöde, som ni även hittar här på Nouw: @Lavendel. Lika inspirerande på Instagram som på sin blogg. Blir alltid lika glad när jag kikat in. Även här finner du en del inredning men det största fokuset och stjärnan i flödet (utöver henne själv) är lavendels underbara lilla dotter.

fruvidecarlsson - bilden till höger är från Patricias otroliga flöde. Även henne hittar ni även här på Nouw: @fruvidecarlsson. Jag älskar allt, men framför allt ärligheten i inläggen. Inga försköningar, här skriver hon precis som livet ibland kan vara som fyrabarnsmamma. Och bilderna sen, oj så fina de är! Allt från inredning, mode, hår, tips, och alla dessa underbara bebisbilder!


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

moafidelie
moafidelie,
Så härliga! 😍
nouw.com/moafidelie
mammashus
mammashus,
Jaa verkligen! 😍👌🏻
nouw.com/mammashus
eschutz
eschutz,
Såå fina konton ! Älskar @fruvidecarlsson också !
nouw.com/eschutz
mammashus
mammashus,
De är så bra! 👏🏻 Vad kul! 😊
nouw.com/mammashus
Livetsomemelie
Livetsomemelie,
så fina konton! 😍
nouw.com/livetsomemelie
mammashus
mammashus,
Lavendel
Lavendel,
men åh stort tack, vilka fina ord ❤️ Det värmer! Trevlig kväll fina du!
nouw.com/lavendel
mammashus
mammashus,
Det är du värd. ❤️ Tack detsamma!
nouw.com/mammashus
eswensson
eswensson,
älskar Fruvidecarlsson också! Ett underbart konto 😍
nouw.com/eswensson
mammashus
mammashus,
Vad kul! Ja verkligen! 👌🏻
nouw.com/mammashus