Mina fem mest lästa inlägg 2017


Här tänkte jag lista mina fem mest lästa inlägg från året som gått. Jag sätter mig ibland och ägnar en stund åt att gå igenom vad ni gillar mest här på bloggen. Vilka inlägg ni delar, vilka ni kommenterar och vilka ni återkommer till. Utefter det försöker jag blogga om det som både ni och jag uppskattar mest. Känner ni igen något inlägg? Har du någon absolut favorit?

1. Sy en egen sovorm. Det här inlägget skrev jag faktiskt i början på 2016, men det är fortfarande mitt mest lästa inlägg. Vecka efter vecka har det flest läsare och just nu har över 31000 funnit det intressant. HÄR hittar du hela inlägget om hur du syr dig en egen sovorm.

2. Lillasyster är här! Efter åtta dagars övertid valde lillasyster äntligen att titta ut efter en drömförlossning. Så efterlängtad och så älskad från första stund. HÄR kan du läsa om mina första tankar och känslor efter att Leona kom till världen.

3. Nu lämnar vi BB. Det är en väldigt speciell känsla att åka hem med sin nyfödda bebis. Är hon verkligen vår? Hur ska det här gå? Får vi verkligen bara köra hem med henne? HÄR hittar du hela inlägget om resan hem från bb och alla känslor från den dagen.

4. Förlossningsberättelse; Leona. Efter en hinnsvepning sex dagar efter beräknad födsel kände jag i kroppen att förlossningen var nära. Dagen efter gick slemproppen och kl. 23 natten mot den 23/8 2017 kom den första värken. HÄR kan du läsa hela min förlossningsberättelse; en riktig drömförlossning!

5. För två år sedan idag... Tänk att i början av september hade det gått två år sedan storasyster var beräknad att komma till världen. De två bästa åren i mitt liv. HÄR hittar du hela inlägget där du kan läsa om vilka tankar den dagen väckte hos mig.


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer