Höstblåsor: djävulens påfund


Mitt hjärta går sönder av att se mina små må så dåligt! Leona som bara är två månader är alldeles för liten för att må såhär. Hon förstår ju inte varför hon har så ont i halsen. Alicia som är två år kan vi förklara för och trösta på ett helt annat sätt. En av Leonas största tröst och trygghet här i livet, amningen, har nu så hastigt tagits ifrån henne. Hon söker tröst vid bröstet men får bara smärta. Det gör så ont i hennes lilla hals när hon sväljer, så hon släpper taget och skriker rätt ut. Jag ser i hennes ögon förvirringen och det är inget jag kan göra för att hjälpa henne.

Det är så jobbigt att inte kunna ge henne det hon behöver. Igår kämpade vi med amningen hela dagen, tillslut fick hon i varje fall i sig lite mjölk. Nu har febern äntligen gett med sig för båda barnen och storasysters blåsor börja lägga sig, så jag hoppas det värsta är bakom oss nu. För gårdagen var verkligen kämpig. Jag fick gå och vagga Leona i min famn stora delar av dagen för att trösta henne. Det var det enda som fungerade. Och jag tror att Alicia kände sig lite utanför och var lite ledsen, så det var tur att även hennes pappa var hemma och kunde ge storasyster lite egentid. Även om jag försöker går det inte att vara på två ställen samtidigt, jag har känt mig så otillräcklig de här dagarna.

Jag var så orolig för hur natten skulle gå då båda barnen hade ont och var ledsna, men det gick lite bättre än jag föreställt mig. Min man och Alicia fick sova i vår säng och jag och Leona i tjejernas rum för att de inte skulle störa varandra allt för mycket. Men varje amning var en kamp, men det gick i varje fall. Allt för mycket sömn blev det kanske inte för min del, men vi överlevde natten. Alicia har varit ganska pigg nu under förmiddagen så jag hoppas hon snart är helt bra. Jag har även testat att kopp mata Leona växelvis med amningen och det har funkat, så det känns skönt att ha det i reserv om allt kör ihop sig. Nu hoppas vi att även lillasyster mår bättre under dagen!


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

Jennysvardag
Jennysvardag,
Åh fy! Hoppas att dom blir friska snart 💕
nouw.com/jennysvardag
mammashus
mammashus,
Tack, det hoppas jag med! 💕
nouw.com/mammashus
etthempålandet
etthempålandet,
Fy vilken mardröm 😞 Så jobbigt när ens barn är sjuka och en 2-månaders bebis...kan inte ens föreställa mig hur jobbigt det måste vara. Visst kan man känna sig otillräcklig ibland, som mamma vill man ju göra allt o lite till för sina barn. Hoppas de snart är friska igen!
nouw.com/etthempålandet
mammashus
mammashus,
Ja verkligen en mardröm. Fy. Tack, det hoppas jag med! 💕
nouw.com/mammashus