Moodboard Monday 12

Veckan börjar med rutinultraljud idag klockan 15. Nu börjar jag bli nervös! Hoppas så att allt ser bra ut med vår lilla! Men som vi längtat efter denna dagen, att få se lille Conrad igen! Det är verkligen bland det bästa som finns att få se sitt barn innan det ens är fött! Helt magiskt! Så mycket kärlek jag känner för den lilla i magen är svårt att ens beskriva!

Fullspäckat schema med arbete i vanlig ordning den här veckan. Dock har jag från och med nu ett bättre schema med inte lika långa dagar, de kommer starta lite tidigare bara, det kommer bli så bra för Alicia! Det är bara tisdagen som blir en riktigt lång arbetsdag, men det kommer gå så bra. Massor med kvalitetstid med min älskling, precis så som det ska vara!

På tisdag fyller pappan i familjen år dessutom, och det måste ju firas! Dock arbetar jag ända till 18:30 på tisdagar så själva firandet får bli en annan dag. Ska bli mysigt att samlas och fika med alla nära och kära, det kommer Alicia älska! Ibland måste vi skämma bort min man, det händer allt för sällan men det är han så värd! Jag älskar dig av hela mitt hjärta!


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

eschutz
eschutz,
Lycka till på RUL❤
nouw.com/eschutz
mammashus
mammashus,
Tack! ❤✊🏻
nouw.com/mammashus