Moodboard Monday 24

Denna veckan fokuserar på min lilla familj i vanlig ordning, men även pyssel och renovering här hemma. Kreativiteten flödar just nu, det kliar i fingrarna för att få måla, pyssla och skapa. Vi får se var detta slutar, men några projekt till tjejernas rum lär det bli. Just nu planerar jag att måla om ett barnbord, spraymåla en korg, fixa en sängmobil och snickra ihop ett babygym. Nu är det bara tiden som ska räcka till med.

Renoveringen i tjejernas rum är prio ett just nu inför lillasysters ankomst. Just nu flyter renoveringen på bra, det händer lite hela tiden, så skönt att allt börjar falla på plats. I helgen spacklades det för fullt, i slutet av veckan kanske underarbetet äntligen är klart. Inom en inte allt för avlägsen framtid kommer tapeterna upp! Idag planerar vi att beställa hem det sista materialet vi behöver, förutom listerna som vi tänkt köpa allra sist, framför allt taket till rummet måste beställas nu.

Utöver det och framför allt, står bus med lillan på schemat. Vi har inga direkta planer men hoppas hinna leka utomhus så mycket som möjligt, det verkligen älskar hon, hoppas solen tittar fram lite i varje fall! Känner jag min älskling rätt lär det även bli en hel del dans, sång, leksaksbilar och målning också. Nu ska jag verkligen försöka ta vara på den sista tiden med bara en liten tjej här hemma. Men som vi längtar efter dig lillasyster!


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

bolmgren
bolmgren,
Blev väldigt inspirerad på livet när jag såg detta inlägget 😍
nouw.com/bolmgren
mammashus
mammashus,
Vad underbart! Det är precis så jag känner med! 💕
nouw.com/mammashus