Moodboard Monday 25

Den här veckan är den sista innan min man går på semester, sedan ska hela familjen vara hemma och njuta av sommaren. Som jag längtar efter det! Att vara omringad av dem jag älskar allra mest hela dagarna, kan inte tänka mig något bättre! Förhoppningsvis blir det mycket sol och bad och varma sommarkvällar med grillning, så underbart det låter!

Men den här veckan blir det även fokus på renoveringen. Vi ska försöka få klart det sista i rummet under de kommande veckorna så att vi får lite lugn tid tillsammans utan måsten innan lillasyster är beräknad att komma. Förhoppningsvis hinner vi få upp listerna i veckan, så är det mest el och sängbygge kvar sedan, förutom det roligaste av allt, inredningen.

I slutet av veckan är det även midsommar, så innan dess blir det att städa i renoveringskaoset, och förbereda inför midsommar. Om jag hinner kanske jag kan baka något gott som vi kan mumsa på då, det skulle vara roligt. Men just tid, det känns det som det finns ont om den här veckan, så vi får se hur det blir med det. Men jag ska försöka njuta så mycket som möjligt ändå, solen lyser och kreativiteten flödar!


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer