Moodboard Monday 29

Idag har vi tid hos barnmorskan för ett rutinbesök. Det är alltid lika roligt att få höra sin lillas hjärtslag, det längtar jag så efter. Och sedan är det skönt att de kontrollerar att allt ser bra ut, lugnar en orolig mammas nerver. Så länge jag känner vårt lejon sparka där inne är jag lugn men så fort det varit lugnt ovanligt länge börjar jag att noja. Som tur är brukar mini alltid sparka lite extra när jag väl börjat fundera, jag håller tummarna att det fortsätter så.

Jag hoppas även att vi hinner med att fixa det sista i barnrummet i veckan. Nu är äntligen garderoberna vita, efter över fem timmars målande igår, och även barnsängarna är klara. Det sista att ordna med utöver inredningen är golv och hyllor i garderoberna, ska bli så skönt när det är klart, då är vi redo för bebis ankomst. Det ska bli så roligt att inreda barnens rum, alla saker ligger nedpackade och väntar på att hamna på sin rätta plats.

På onsdag ska vi ta lite ledigt och åka på semester till Öland. Sol, bad och trevligt sällskap hoppas jag på, och Öland brukar aldrig göra mig besviken. Det är där jag spenderat mina barndoms somrar och även platsen jag kallat för hem under några år av mitt liv. Öland har alltid haft en speciell plats i mitt hjärta och jag längtar efter att få visa allt för Alicia. Lugnet, dofterna, människorna, ja allt.


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer