Moodboard Monday 44

Höst, höstlov och höstblåsor summerar den kommande veckan ganska bra. Det är nu höstlov och jag har valt att Alicia ska få vara hemma från förskolan den här veckan, njuta av hösten med sin mamma och lillasyster. Jag hade tänkt att hitta på bus med mina hjärtan. Kanske en fika på stan, mycket bus i naturen och lek i lekparken.

Men nu när höstblåsorna slagit ut nästan hela familjen vet jag inte vad vi ska hitta på. Som tur är barnen på bättringsvägen så nu är det bara jag kvar som fortfarande har många blåsor. Så det lär bli en ganska lugn vecka så jag kan kurera mig, men samtidigt måste jag sysselsätta storasyster, blir lite av en balansgång det där.

På fredag står Bvc på schemat för lillasyster. Då tror jag att vi alla äntligen är friska igen, som jag längtar. Det ska även bli så skönt att träffa vår barnmorska igen, så att hon kan undersöka Leona lite extra nu när hon varit så sjuk. Jag hoppas att hon inte gått ner i vikt! Men som hon ätit sedan hon började må bättre så tror jag inte det, men det skulle vara skönt att ha det svart på vitt.


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer