Moodboard Monday 48

Den här veckan tänkte jag ska gå i julens tecken. Nu i början av veckan tänkte jag försöka julpynta här hemma. Får se hur det går med två små i släptåg, kan bli lite spännande. Men så mysigt det ska bli med lite julstämning här i huset. Det känns extra roligt att Alicia ska få uppleva julen på riktigt i år, nu när hon förstår desto mer. Tänk att få visa henne julen och alla dess traditioner!

Jag beställde hem de sista julklapparna nu under ”black friday” rean, så nu när det sista kommer hem har jag en hel del paket att slå in. Eller rättare sagt har jag alla paket att slå in, då jag bara gömt undan alla julklappar jag köpt hittills. Jag är en sådan där person som älskar att slå in paket. Välja ut fina omslagspapper, vackra band eller snören och lägga ner lite extra omtanke. Framför allt när det gäller julklappar, så det här kommer ta lite tid.

På lördag fyller min fina farmor hela 80 år. Åttio! Det måste självklart firas lite extra, det ska bli så roligt! Tanken är att släkt och vänner ska komma långväga ifrån för att hälsa på och gratulera. Vissa som det varit allt för länge sedan jag träffade sist, som jag saknat och ser fram emot att träffa igen. På kvällen har vi bokat bord till oss allihopa på en fin restaurang. Jag hoppas farmor kommer få en jättebra dag, det är hon värd!


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

t0kliten
t0kliten,
Inslagning, musik och glögg är ju 👌🏻
nouw.com/t0kliten
mammashus
mammashus,
Ja verkligen 👌🏻
nouw.com/mammashus