Moodboard Monday 50

Den kommande veckan kommer gå i julens och familjens tecken. Jag tänker försöka njuta så mycket som möjligt av min älskade lilla familj helt enkelt, det gör mig så lycklig. Och lycklig är precis vad jag är just nu, rädd och lycklig på samma gång, det känns som att det är för bra för att vara sant. Vi får helt enkelt hålla tummarna nu.

På tisdag är det dags för luciafirande på lillans förskola, det ser jag fram emot. Tänk att få se alla små stå där framme i sina fina dräkter och sjunga, det kommer bli något alldeles extra. Dock har jag svårt att föreställa mig att lillan kommer kunna stå still där framme, så det kan nog allt bli lite spännande.

Till helgen hoppas jag hinna med lite förberedelser inför julen. Köpa de sista julklapparna och laga lite julmat och julgodis. Vi får se vad tiden räcker till, det är inte alltid så lätt med en busig liten tjej här hemma. Men jag ser verkligen fram emot den här julen med min lilla familj! Att få se lillan uppleva julen för första gången på riktigt. <3Spana även in @namnoribebisens Moodboard Monday!


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer