Moodboard Monday 51

Den kommande veckan kommer gå i julens och familjens tecken. Jag tänker försöka njuta så mycket som möjligt av min älskade lilla familj helt enkelt, det gör mig så lycklig. Det står mycket sista minuten julstök på schemat med. Tänk, snart är julafton här!

På tisdag är det dags för ett sent tandläkarbesök, det var evigheter sedan jag var där sist känns det som. Inte alls något jag ser fram emot men kanske välbehövligt. Lillan ska få vara och busa med min mormor under tiden, så hon kommer att vara så nöjd och glad.

På fredag ska vi till min morbror och fira en liten minijul där. Min kusin fyller nämligen år på julafton så vi brukar alltid försöka träffas innan jul och fira honom. Pizza istället för julmat står på menyn och så ska vi leka julklappsleken. Alltid lika spännnade!

Sedan är det äntligen jul! Jag ser fram emot allting. En jul med min lilla familj! Att få se lillan uppleva julen för första gången på riktigt. Smaka på all god mat, busa med släkt och vänner, träffa tomten och öppna sina julklappar, det kommer att bli magiskt!Spana även in @namnoribebisens Moodboard Monday!


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer