Moodboard Monday 52

Den kommande veckan kommer gå i familjens tecken. Jag tänker försöka njuta så mycket som möjligt av att ha min älskade lilla familj hemma här hos mig. Min man har tagit långledigt och kommer vara hemma med oss i två veckor till, det känns så underbart. Att spendera tid med min familj gör mig så lycklig!

Idag ska vi till min mans mormor på lite fika. Det kommer vara så mysigt! Lillan verkligen älskar sina släktingar, så hon kommer bli eld och lågor av att träffa alla igen. Hon kommer säkert springa runt och spexa och få alla att skratta skulle jag gissa på. Hon kommer definitivt sova gott ikväll med!

På fredag ska kommer min mans farbror hem från Norge, så då kommer vi träffas och antagligen äta något gott och prata om allt som hänt sen sist vi sågs. Min mans farbror är alltid fylld till bristningsgränsen av roliga och knäppa historier, så det kommer nog bli en väldigt rolig kväll!

Sedan är nyårsafton här! Vi ska fira nyår i goda vänners sällskap, och med svärföräldrarna. God mat, trevligt sällskap och lite fyrverkerier, kan det bli bättre? Nu hoppas vi det nya året får en bra start och blir det år som vi drömt om. Nu håller vi tummarna!Spana även in @namnoribebisens Moodboard Monday!

Jennifer <3

Gillar

Kommentarer