Moodboard Monday 7

Sportlov! Jag är ledig denna veckan och likaså min dotter, så det ska bli en vecka fylld av kvalitetstid, försöka ta vara på varje dag. Idag var vi nere på öppna förskolan en sväng och lekte, det tyckte Alicia var jättekul! Först var hon lite blyg men det släppte snart och då blev det spring i benen. Hon åkte i rutschkanan otaliga gånger och lekte med alla leksaker.

På onsdag har jag en läkartid till mödravårdscentralen, men jag har inte riktigt koll på vad tanken är att vi ska göra. Planera för resten av graviditeten har jag fattat det som men annars vet jag inte riktigt. Någon annan som varit på ett sådant möte efter inskrivningen? Vad händer? Alicia ska få vara hos min mormor och busa under tiden, det kommer de båda älska!

Någon dag i veckan hoppas jag att vi hinner med en sväng till badhuset med, Alicia verkligen älskar att bada. Hon skulle uppskatta att få plaska och leka en stund, och jag med! Att dessutom gå igenom lite övningar och dyka lite gör det hela lite extra givande tycker jag. Hoppas bara att det inte är allt för många andra gäster där samtidigt bara!


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer